Небрежният кок стои деобре както с ефирен летен топ и ярко

...
Небрежният кок стои деобре както с ефирен летен топ и ярко
Коментари Харесай

28 идеи за небрежен летен кок

Небрежният кок стои деобре както  с изтънчен летен топ и блестящо червило, по този начин и с пълен пуловер и очила за четене . Разбира се, през лятото колкото по-нависоко е той, толкоз по-разхлаждащ резултат има. А и дано не забравяме, че точно нребежният кок е методът да покажем на врата или да подсилим резултата от роклята с гол тил . През по-хладните месеци, когато времето го разрешава или дължината на косата не доближава, в кок можем да приберем единствено или етажираните горни пластове. 

Ключът за постигането на онова чувство за автентичен сексапил, към което се стремим в всекидневието, е да оставим косата леко разрошена . Ако самият кок може да бъде по-прибран и стегнат, то останалата част от косата би трябвало да наподобява по този начин като че ли сме не запомнили да прокараме гребен през нея – непослушни кичури, които ластикът не е съумял да хване.

На плажа това се случва напълно естествено , когато косата, солена от морската вода, не предстои на сресване. В града обаче можем да реализираме този резултат със или като приберем леко влажната коса на кок и я оставим да изсъхне , до момента в който тичаме по задания или си почиваме у дома. И в двата случая, не забравяйте подхранващите артикули и не накъсвайте косата със стегнат ластик – едно или даже фино шалче ще свършат работа.   

 

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР